TCR België

General Manager: Tara Janssens
HR contact: Laura Ceulemans
Jobs.tcr-be@tcr-group.com

Tel : +32 2 751 53 55
Adres: Vliegveld 109
B-1820 Steenokkerzeel (vlakbij Zaventem)

Opgericht in 1999
40+ werknemers
Beheert +- 1.000 GSE Units
Workshops op de luchthavens van Zaventem en Luik

Corporate Website: www.tcr-group.com

 

TCR Groep

TCR is wereldleider in verhuur en onderhoud van voertuigen voor ondersteuning in de luchtvaart. Wij garanderen dat grote logistieke organisaties en luchtvaartmaatschappijen steeds beschikken over de beste voertuigen. Van België tot Australië. Van bagagedrager tot vliegtuigtrekker. Dankzij de grote verscheidenheid aan machines en klanten, biedt TCR dé job voor mensen die houden van een uitdaging en willen werken op de luchthaven. TCR BELGIUM is het Belgische filiaal van TCR GROUP dat een breed netwerk van 20 landen omvat, 130 luchthavens, 1.300 werknemers en +30.000 eenheden aan uitrusting beheert.

Onze waarden zijn onze kracht!

Passie

De drijvende kracht van TCR zijn de gepassioneerde medewerkers. Ons werk is onze hobby. Samen, als één sterk team van experten, realiseren wij grootse dingen. We streven allemaal naar hetzelfde doel: dag na dag een uitstekende service bieden aan al onze klanten op en rond de luchthaven. Ons enthousiasme en onze drive om altijd meer en beter te willen, maakt het verschil.

Verantwoordelijkheid

Experten nemen verantwoordelijkheid voor hun daden. Elke medewerker is een expert in zijn vakgebied. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We bewaken de kwaliteit van ons werk, altijd en overal. Bij TCR zoeken we altijd naar oplossingen en zorgen we voor een stimulerende werkomgeving waarin onze medewerkers optimaal kunnen presteren. Bij ons kan je uitgroeien tot expert in je vakgebied.

Integriteit

Onze waarden zijn onze kracht. TCR is een fijne werkplaats voor collega’s, waar we iedereen met vertrouwen en respect We zijn er altijd voor elkaar, met een glimlach, een luisterend oor of een helpende hand waar nodig. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen zich goed voelt. Bij TCR geloven we dat tevreden werknemers beter presteren. Bij TCR is werken op de luchthaven nog fijner.

Openheid

Wij zijn ondernemers met een pragmatische aanpak. We inspireren elkaar en gebruiken onze creativiteit om oplossingen te bedenken. Als er problemen zijn, dan praten we erover. We staan open voor verandering en vernieuwing en zijn altijd bereid om van elkaar te leren. Er is ruimte voor ieders ideeën en ambities. Expert zijn we immers allemaal.

Wat is GSE?

GSE / Ground Support Equipment is de overkoepelende term voor alle voertuigen op de luchthaven die zich op de tarmac tussen de vliegtuigen bevinden. Deze voertuigen helpen bij de logistieke service tussen twee vluchten. Het materiaal ondersteunt passagiers bij in- en uitstappen, zorgt ervoor dat baggage vlot kan worden geladen en gelost en dat het vliegtuig achteruit wordt geduwd aan de gate.

Bij TCR dragen we zorg voor onze werknemers

Waken over hun gezondheid en veiligheid is dan ook onze absolute topprioriteit.
We hebben 5 veiligheidsprincipes gedefinieerd die in het DNA van elke TCR-medewerker zouden moeten zitten.
Deze principes zijn de hoekstenen waarop we bouwen binnen de TCR-cultuur om onze doelstelling “Zero Harm” te bereiken.