TCR is actief op de meest inspirerende en internationale locaties. De wereld ligt letterlijk aan onze voeten. Dankzij ons reizen elke dag miljoenen mensen en pakjes de wereld rond. Jij denkt dat sleutelen aan een auto interessant is? Think again! De technische vacatures bij TCR bieden je de kans om aan unieke voertuigen te werken; het ene nog groter en complexer dan het andere. Elk voertuig is anders, telkens een nieuwe uitdaging. Naast technische experten zoeken we ook financiële wizards die deze complexe en internationale markt willen ontcijferen. Van lease- en onderhoudscontracten tot aankoop en verkoop.

Heb jij zin om – samen met ons – hoog te vliegen? Dan ben jij de expert die we zoeken.

 

Waarom een job bij TCR iets voor jou is?

 


Sterke internationale speler

TCR is actief op 5 continenten en in 18 landen. We hebben meer dan 80 eigen werkplaatsen en 1200 medewerkers. Wij zijn een stabiel bedrijf dat jaar na jaar blijft groeien. Om deze uitbreiding te ondersteunen, zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij een expert in jouw vakgebied? Bij TCR garanderen we je dat je jouw capaciteiten maximaal kan inzetten.


Wij geloven in jou

Wij willen altijd het beste uit onze mensen halen. Bij ons kan je uitgroeien tot expert in je vakgebied. We ondersteunen kennis en motiveren onze medewerkers om zichzelf constant te verbeteren. Daarom zorgen we voor aangepaste opleidingen en veel uitdagingen.


Goede werksfeer

We zijn serieus wanneer het moet, maar hebben ook plezier wanneer het kan. Bij TCR wordt iedereen met de voornaam aangesproken en kunnen we op elkaar rekenen. We zijn trots op de grote diversiteit aan mensen in ons bedrijf en stellen gelijkheid altijd voorop, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond, cultuur of afkomst.


Aantrekkelijke voorwaarden

TCR creëert de omgeving waarin een expert het best presteert. Daarom bieden we al onze medewerkers de best mogelijke voorwaarden: een competitieve verloning op basis van ervaring en kwalificaties, aantrekkelijke werkuren en extra’s zoals maaltijdcheques en verzekeringen.

 

Solliciteren bij TCR Groep

Stuur jouw sollicitatie

Leuk dat je bij ons wilt komen werken
Solliciteer spontaan

Eerste kennismaking

Onze HR verantwoordelijke selecteert de kandidaten en legt het eerst contact

Door naar de volgende ronde

Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, word je uitgenodigd voor één of meerdere sollicitatie rondes met eventueel een assessment.

Jouw contract

De HR verantwoordelijke maakt de nodige papieren in orde.

Aan de slag

Welkom bij TCR. Veel succes!