Ga terug

Monteur Ground Support Equipment

The Netherlands

OVER DE JOB

TCR is wereldleider in Ground Support Equipment en verhuurt rijdend materieel (zoals vliegtuigslepers, mobiele airco units, aggregaten, elektrische- en dieseltrekkers, cateringwagens, loaders en de-icers) op luchthavens wereldwijd.

Ons bedrijf groeit pijlsnel, en daarom zijn we op zoek naar gedreven collega’s die het dynamische team van Schiphol komen versterken, hun technische skills willen verbeteren en echte experts willen worden in een uniek vakgebied.

 

DE IDEALE KANDIDAAT

Als Monteur sta je in voor het oplossen van storingen en het onderhoud van deze voertuigen en installaties. Op die manier garandeer je de optimale inzetbaarheid voor onze klanten.

- Je volgde een MBO 3/4: Afgeronde MTS Motorvoertuigentechniek en/of Eerste Bedrijfsautotechnicus (EBAT), bij voorkeur aangevuld met cursussen hydraulica, elektrotechniek, eventueel PLC-techniek en/of Landbouwmechanisatie

- Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring in onderhoud en storingen verhelpen bij dieselmotorenvoertuigen en/of elektrische tractieaandrijving, en ervaring met hydraulische applicaties.

- Je kan elektrische en hydraulische schema´s lezen

- Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B

- Je hebt een goede kennis van Nederlands, zowel gesproken als geschreven

- Je bent gedreven, dynamisch en houdt ervan om in team te werken

- Je hebt een open ingesteldheid, bent flexibel en denkt in oplossingen

- Je kan je vinden in onze 4 bedrijfswaarden: passie, integriteit, ruimdenkendheid en verantwoordelijkheid

- Als je ambitieus bent, kan je op termijn verder groeien in functie en verantwoordelijkheden

 

WAAROM TCR ALS WERKGEVER?

- Bij TCR draait het om passie en werken experts samen met experts

- We geloven in onze medewerkers: we ondersteunen kennis, opleiding en continue verbetering en hebben onze eigen TCR Academy met online en on-the-job opleidingen.

- Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de opleiding GSE Monteur (MBO4) te volgen en krijg je een training voor het besturen van een heftruck, VCA-basis en veilig hijsen

- Je krijgt een fulltime contract (40 uur), waarbij je werkt tussen 07:00 en 15:30 uur. Dit kan afwijken van zodra je een Schipholpas krijgt.

- We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao van het Metaalbewerkingsbedrijf, met een salarisindicatie tussen € 2.334 - € 3.613 afhankelijk van kennis en ervaring

- Je hebt 24 vakantie- en 13 ADV-dagen

- Reiskostenvergoeding tussen huis en werk

- Je krijgt van ons Persoonlijk Beschermingsmateriaal (PBM), op maat gemaakte otoplastieken en je eigen gereedschapskist

- We promoten de regelingen ouderschapsverlof, (langdurig) zorgverlof en aanvullend geboorteverlof

- Het eerste half jaar kun je leunen op je Maatje, die tevens Leermeester is. Hij maakt je wegwijs binnen de organisatie en leert je alles over de voertuigen.

- Daarnaast krijg je nog een heel pakket aan andere voordelen, zoals fruit op het werk, een jaarlijks personeelsuitje en nog veel meer!

LET WEL!

Sollicitant dient van onbesproken gedrag te zijn omdat er een screening bij de AIVD plaats zal vinden voor een Schipholpas. Iemand die met justitie in aanraking is geweest zal minder kans maken op een Verklaring van geen bezwaar en daarmee geen Schipholpas aan kunnen vragen.

 

OVER TCR

TCR Group is wereldleider in het aanbieden van geïntegreerde GSE oplossingen. We hebben meer dan 1200 medewerkers en opereren in meer dan 150 luchthavens in Europa, APAC en de Verenigde Staten.
Contact Person: Christienne van Gelder

Address

Folkstoneweg 100

See on the map

Solliciteer voor deze functie


Share this on:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin